lørdag den 21. oktober 2017

Det kan ikke gå helt galt sådan rent politisk….




KOMMUNEVALG: Måske ud fra devisen, når man ikke kan overbevise med handlinger og politik kan man  da altid bage en kage,  har  byrådskandidaterne Peter Hansen, Erik Lauritzen, Stephan Kleinschmidt, Stefan Lydal, Aase Nyegaard, Sarah Grønbæk og Anders Brand,  sat hinanden stævne  i dag lørdag i Det Sønderjyske Hus  fra 11.00-14.00. Der bages brø-tårt af dem alle, og kagerne sælges på auktion  til fordel for en jul for alle. Og hvad er så budskabet?

Tråd på Face book omkring arrangementet...
 


Hans Peter Toft ·
Gråsten
Og de skal forvalte 4,5 milliader kroner, og stiller op til sådan noget pjat?

Peter Hansen · Spidskandidat Venstre
5 mia. Og vi havde en hyggelig lørdag eftermiddag. Der skal også være tid til leg. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fa5/1.5/16/1f642.png


Daniel Staugaard ·Egernsund
Byrådskandidat  Venstre 
Vi fik samlet 750 kroner ind til "En god jul for alle" og skabt lidt liv i øvre Perlegade mens renoveringen foregår.

Jeg kan ikke forstå at du kan kalde det for noget pjat?

Maibrit Falkenhagen ·
Eneste pjat, må da være den manglende opbakning for et tværpolitisk arrangement af denne karakter


Hans Peter Toft ·
Gråsten

Mit svar:
Den manglende opbakning, som Majbrit Falkenhagen, kunne jo også tydes derhen, at sådan noget ”pjat” , gider vælgerne ikke at være  med til. Men det er da rart at høre, at de opstillede politiker har haft det sjovt. Men måske vælgerne ønsker svar på, hvad man vil bruge de 4,5 eller 5  milliarder,( som Peter Hansen  mener det er), til i vores  kommune, i stedet for at konkurrer på hvem der kan bage en brøtårt og samle  750 kroner ind. Man skal måske passe på ikke at lave arrangementer, som kun glæder politikerne  selv, og  måske mest plejer deres eget  ”jeg er så  god  image”   og vælgerne  står uforstående tilbage og mangler relevante svar omkring  politikken i kommunen. Så  var tiden måske brugt bedre på en snak med vælgerne face til face på relevante steder hvor de kommer i forvejen.



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar