søndag den 19. maj 2019

Ikke penge i valgkampen fra Schweiz hos NB?




VALGKAMP: Jeg var på gadekampagne i Sønderborg i går, sammen med DF´s Jan Rytkjær Callesen.

Vi tog nogle lange turer op og ned af handelsgader og gågaden og talte med mange mennesker fra området, som var på indkøb i Sønderborg. 

Og nogle vi talte med, undrede sig over de mange plakater, kæmpe bannere som Nye Borgerlige har fået sat op i området. Og jeg ved ikke, om det blev sagt i spøg, eller man mente det alvorligt, men en bemærkning, som faldt flere gange var, har de mon fået penge fra ham der, der bor i Schweitz – Pernilles mand?

 Og det kunne jeg jo ikke rigtig svare på. Men da vi så mødte tre valgkæmpere fra NB spurgte ja da dem, og de benægtede på det kraftigste at der var penge fra Schweiz med i deres valgkamp. Men uanset så har der godt nok været råd til rigtig mange plakater og banner, når man tager hensyn til, at det er et ret nystartet parti. Men altså ikke med hjælp fra en schweizerkonto siger lokale kandidater!


Herhjemme er  Schweiz-immigranten Lars Tvede – Nu Pernille Vermunds mand Nye Borgerliges leder, medejer  af følgende virksomheder ifølge CVR registret: Nordic Eye General Partner ApS, Nordic Eye K/S  og Nordic Eye Invest ApS. Han har tidligere enten været medejer, stifter eller siddet i direktion eller bestyrelse i efterstående selskaber: TEDCO INVEST ApS der blev tvangsopløst, datoselskabet  27/4 1992 A/S der blev opløst efter konkurs, CEMA MANAGEMENT ApS som blev  opløst efter konkurs, POLYSAT A/S  som  blev tvangsopløst. 


Men LarsTvede bliver stadig i den kulørte presse betegnet som rigmand og milliardær, og her skulle det handle  om virksomheder der  er hjemmehørende i Schweiz, som ikke bliver ført i virksomhedsregistret i Danmark. For de berørte virksomheder i Danmark, som  han er medejer af, giver ikke basis for milliardær betegnelse. Den stammer måske tilbage  fra år 2000 hvor han ifølge Ekstrabladet tjente 15 millioner om dagen, som af han selv i en bog  kaldte  at være ’børshaj’. Og hvor aktiekursen på hans virksomhed ”The Fantastic Corporation” steg med 80.000 procent  i løbet af tre år. Men nu lever  han i ”eksil” i Schweiz og om han vil betale hvad det koster at bo i Danmark  vides ikke, men i Pernilles valgprogram er et af punkterne afskaffelse af  skatten på toppen og nedskæringer på det offentlige på 77 milliarder. Så hvis det lykkes at få programmet igennem kan det jo være at Pernille måske slipper for at pendulerer  Schweiz -Danmark.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar