onsdag den 15. maj 2019

Budskaber på et højt niveau…


Fra venstre side: .Stefan S. Kirkegaard-Kronborg, Alternativet (Å), Radikale Nils Sjøberg,   Benny Engelbrecht (S) fra  Venstre Ellen Trane Nørby,  og fra Dansk Folkeparti Jan Rytkjær Callesen   helt ude til højre ordstyrer udgave-redaktør Halldor Henriksen


VALG-DEBAT: De 15 cm hig heal var i  leopard look og bukserne måske fra ALDI, efter pasformen at dømme, men budskaberne, som sundhedsminister  Ellen Trane Nørby  (V) aflevere på idræts højskolen idag den 15. maj,var knivskarpe og kontante, ikke mindst  til den radikale deltager Nils Sjøberg, som både blev beskyldt for at sige usandheder og benægte fakta og ikke  bo i Sønderjylland. Så der blev ikke lagt fingre imellem i valgduellen. Som var velbesøgt ikke mindst takket være kursusdeltagerne fra Idrætshøjskolen. 

De øvrige deltagere i panelet  var Benny Engelbrecht fra socialdemokraterne og Stefan S. Kirkegaard-Kronborg, Alternativet (Å) samt fra Dansk Folkeparti Jan Rytkjær Callesen. 

En stor del af tiden handlede debatten om immigranter og grænsekontrol, samt behandlingen af afvist asylansøgere. Og standpunkterne var lige så klare efter mødet, som forinden for de fleste, for Benny Engelbrechts standpunkter på flygtninge og immigrant og grænsekontrol kunnen ikke skelnes ord-mæssigt fra hverken Venstre eller Dansk Folkeparti´s fælles holdning og mange sad tilbage og tænkte hvem vil socialdemokraterne i grunden danne regering, med hjælp fra?  Når hverken (Å) Alternativet eller (B) de radikale deler disse standpunkter. Så man gik måske lige  så oplyst bort fra debat mødet,  som da man ankom omkring dette vigtige emne. 

Det blev lidt skarpere omkring klimaet, hvor den røde side var ret enige om afgift på flybrændstof, hvor Jan Rytkjær Callesen var strikt imod og Ellen Trane Nørby  mente det ville forvride konkurrencen.  Omkring klimaet er der enighed i rød blok om at  der skal speedes op. Ligeledes  var der enighed om ikke at nedlægge regionsrådene i rød blok,  hvor den blå del vil føre den aftalte sundhedsreform til ende, som betyder nedlæggelse af regionsrådene. 

Så alt i alt  var der ikke så meget nyt under solen på debatmødet, som var arrangeret af Jydske Vestkysten, men vi fik da  både sunget og hørt budskaberne gentaget nogle gange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar