onsdag den 22. maj 2019

Sammenstødet på Folkehjem


Medie presenten  var stor, og nogle fotografer troede nærmest de ejende forpladsen foran FOLKEHJEM,



Inde i salen var det heller  ikke til at komme til for fotografer... og blitz.
VALGKAMP: Mette Frederiksen (S) lover noget hun ikke kan holde, når hun vil baserer sit flertal omkring Statsmister posten på Radikale, SF, Enhedslisten og liste Å! Og dette gælder ikke mindst om at holde niveauet omkring flygtninge og indvandre. Det afslørede debatten på  Folkehjem i Aabenraa i dag onsdag imellem Løkke og Mette. Hun bedyrede så mange gange, at hun ville holde fast i det der er aftalt imellem regeringen, S og DF. 
Mette hilste på tilhørerne med et MOJN
Men det stod noget hult tilbage. Ikke mindst efter at Løkke havde ridset op det koster at få Statsminister posten. Begge statsminister emner gjorde det godt, og det specielt danske med at man godt kan ha´ humor og smil  med i debatten, og vise respekt for hinanden,  stod for mig  som noget af det jeg vil huske sammenstødet på Folkehjem for.
 
Statsminister Lars Løkke Rasmussen hilste på trofaste V-medlemmer
 En brandgod ordstyrer politiskkomentator  ”Funding” på Danmark  gjorde, at debattørerne holdt sig næsten inden  for emnet i de tre afsnit der på forhånd var delt op. Spørgsmålene fra salen, gjorde ikke den store forskel i debatten, og kunne  for den sags skyld ha´ været udeladt.

Efter duellen køre Mette  videre i Mette- S-bussen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar