mandag den 3. december 2018

Over 48 % har ingen arbejde og over 76 pct. Har kun taget grundskolen, men borgmester Erik Lauritzen mener ikke det er et ghetto område.





GHETTO- SØNDERBORG: Nørager og Søstjernevej  i Sønderborg  er fortsat på ghettoliste, og det er med god grund, selvom borgmester Erik Lauritzen  hælder vand ud af ørerne med ordene :” Faktisk synes jeg ikke, ordet ghetto passer på boligområdet. Jeg ved, at mange familier er glade for at bo der, og vi har ikke den kriminalitet, som mange forbinder med et ghettoområde. Ordet ghetto dukker kun op den ene gang om året, hvor listen kommer fra Ministeriet, og så bliver jeg egentlig ked af det på beboernes vegne. Uanset definitionen "ghetto" eller ej, så arbejder vi i Nørager/Søstjernevej målbevidst med en række indsatser, som er målrettet god skolegang, at de unge får en uddannelse, og at flere kommer i beskæftigelse.” 

 Det lyder næsten som om det var Morten Østergård   lederen af Det radikale Venstre,  som  havde leveret dette ævl.


Søren Kjær-  fvh. folketingsmedlem sagde engang under en debat  : Hvis det er fakta, så benægter a  fakt. Han var bonde af civil provision – så lidt til fælles har de to  da, den tidligere landbrugslærer  nu borgmester og Søren.  Og nu også det her med fakta benægtelse. 



  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar