lørdag den 29. december 2018

Formanden for KGGO Svend Schütt ønsker, at det nye år må bringe håb og glæde til alle.


Formanden Svend Schütt. Arkivfoto

I sin nytårshilsen skriver KGGO ( Kørestolsbrugere og gangbesværede i Gråsten og Omegn) formanden: 

Nytår er tidspunktet hvor vi alle kigger tilbage på året der gik. Vi mindes alle de minder man har skabt dér, gode såvel som mindre gode. Det er tidspunktet hvor hele året ligesom bliver genoplevet på få øjeblikke. 
2018 har været et smukt, skønt, anderledes, fantastisk og ikke mindst begivenhedsrigt år for mig. Det har været et år fyldt med forandringer, oplevelser, opdagelser, nye bekendtskaber og meget, meget mere.
Mennesker er forskellige og samfundet har brug for forskellige mennesker med hver deres evner og talenter, deres måde at virke på.
Den ene er talknuser, den anden forstår sig på teknik. Én er god til at få kunder i butikken, eller kan få en forretning op at stå. Nogle har det talent at kunne lære fra sig, mens andre har en evne til at drage omsorg for børnene og de ældre eller de syge. Andre vil helst fordybe sig i bøgerne og se verden åbne sig derfra. Nogle er så dygtige med deres hænder, at man næsten ikke forstår, hvordan det går til.
Hver og én gør vi, hvad vi kan. 
Når det går fremad, har vi brug for alle kræfter, ja, for flere end vi selv har.
Livet går op og ned. 

Det vigtigste er, at vi har mennesker, som står os nær. Derfor går min nytårshilsen her især til alle, der har haft svære stunder i det gamle år og til hver og en, som må sidde alene.

Jeg ønsker, at det nye år må bringe håb og glæde til alle.



 ------------------------------



Formanden  gør i et PS! opmærksom på, at  det nu man har mulighed for at  forny/oprette et støttemedlemskab. Og det kan gøres ved at overfører per mobilPay  nr. 61714607  eller på konto i AL Bank (Arbejdernes Landsbank)  Bankreg. 5397 Kontonr. 0243492 og skrive støttemedlem i kommentar feltet.

Foreningens Hjemmeside 

http://kggo.nu/
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar