fredag den 28. december 2018

En godt tilfreds formand.





Politik: Dansk Folkepartis  formand  Kristian Thulesen Dahl skriver i en nytårsudtalelse - ugebrev : Jeg er rigtig godt tilfreds med de ting, vi er lykkedes med i 2018. Og formanden håber, at Socialdemokratiet også i det kommende år holder fast i deres nye linje (med en stram udlændingepolitik) og ikke lader sig forføre af Morten Østergaard og Uffe Elbæk. Det ville være en alvorlig fejltagelse!

Kristian Thulesen Dahls ugebrev
- Fredag den 28. december 2018.
2018 – et godt år for Dansk Folkeparti
Det er en helt speciel tid her mellem jul og nytår. De fleste af os har traditioner, der vender tilbage år efter år. Lidt ekstra god mad, lange gåture, juletræet, der stadig står så smukt og vigtigst; hyggelige timer sammen med dem, man holder af.
Nu er der ikke mange dage tilbage af 2018. Nytåret står for døren. Det er altid en god anledning til at se tilbage på året, der gik. Og sagt i al ydmyghed – jeg er rigtig godt tilfreds med de ting, vi er lykkedes med i 2018.
Året startede med en skatteaftale, der i høj grad blev afstemt efter vores ønsker. Og året sluttede med finansloven, som vi fik fyldt med gode ting, der tilsammen vil trække Danmark i en bedre retning.
Vi har sikret netto 1,3 milliarder kroner mere til pensionisterne.
Vi har sikret påbegyndelsen af paradigmeskiftet i dansk flygtningepolitik, der betyder, at flygtninge og migranter skal vende hjem igen, så snart de har mulighed for det.
Vi har sikret, at kriminelle udlændinge i udrejseposition fremover skal ud på øen Lindholm.
Vi har sikret et dyrepoliti.
Vi har fjernet flygtninges retskrav på en permanent bolig.
Vi har styrket grænsekontrollen, så der blandt andet også laves kontroller ved udrejse, så det bliver sværere at fragte tyvekoster ud af landet.
Vi har fået sløjfet sparekravet på erhvervsuddannelserne.
Ja – jeg kunne blive ved!
Udover finansloven, har vi i årets løb også sikret mange andre DF-ønsker:
- Vi har fået et forbud mod burka og niqab i det offentlige rum.
- Den kriminelle bande Loyal to familia er blevet forbudt.
- Vi har forhindret regeringens ambitioner om at gennemføre nye topskattelettelser
- Vi har fået licensen afskaffet (sker over de kommende år) og har sikret mere rimelighed i det danske mediebillede. Ved at beskære DR med 20 procent har vi sikret mere plads til andre medier.
- Vi har set, hvordan vores stramninger i forhold til islamistiske miljøer har virket. For eksempel i forhold til hadprædikanter, som ikke længere kan komme ind i Danmark, ligesom der nu slåes hårdere ned på islamisk indoktrinering på muslimske friskoler.
- Vi har med en lang række stramninger på udlændingeområdet blandt andet sikret, at der pr. 30. november 2018 kun var kommet lige omkring 3.295 asylansøgere til Danmark i løbet af året. Det er et historisk lavt tal – faktisk det laveste i 10 år – og når man tænker på, at tallet var helt oppe på 14.792 i 2014 – før flygtningekrisen og imens Helle Thorning Schmidt og De Radikale sad ved roret, så viser det, hvor meget en stram udlændingepolitik betyder for antallet af asylansøgere.
I 2018 har vi set, at Socialdemokratiet i endnu højere grad har taget Dansk Folkepartis udlændingepolitik til sig. Det er godt! For jo flere der indser nødvendigheden af en stram udlændingepolitik, jo flere er vi til at føre Danmark i den rigtige retning. Det er mit håb, at Socialdemokratiet også i det kommende år holder fast i deres nye linje og ikke lader sig forføre af Morten Østergaard og Uffe Elbæk. Det ville være en alvorlig fejltagelse!
I det nye år er der fortsat en masse områder, vi skal tage fat på!
Alle de gode ting fra finansloven skal omsættes til praktisk politik. Så paradigmeskiftet på udlændingeområdet sker i praksis og pensionisterne får lidt mere at gøre godt med. Og sundhedsområdet kommer til at præge årets første måned, da regeringen meget fornuftigt lægger op til en sundhedsreform.
Og så går der jo heller ikke længe, inden der bliver folketingsvalg. Jeg glæder mig! Et folketingsvalg er på mange måder demokratiets højtid. Og når der er valg i luften folder de politiske debatter sig for alvor ud blandt os danskere - også på gader og stræder.
Jeg håber, at I alle får et rigtig godt nytår og passer godt på jer selv og hinanden.
Og så ser jeg frem til, hvad 2019 vil bringe. Hvis det bliver et ligeså godt år som 2018, ville det da næsten være mere, end man kunne bede om!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar