lørdag den 1. december 2018

Har Kristian haft "Æ pus i æ vinne" å nå gøje Pernille overflødig ?



POLITIK:   Før i tiden, da satte mange sønderjyske børn  i jule-måneden  frem til den 24. december,  en hjemmesko  i vinduet, om aftenen inden de gik i seng, for så næste morgen  at fare  hen til den, for at se om der i nattes løb var blevet lagt noget i den af ”julemanden”. 

Og der kunne være alt muligt i skoen, men dog for det  meste godter o.l. Men hvis barnet i dagens løb ikke havde opført sig ordentlig, så lå der et   stykke kul…  da man endnu fyrede med den slags, og så viste  man at det var blevet registreret, højre oppe i systemet og der var tid til forbedring hvis man skulle gøre sig fortjent til julegaver . 

 
Thulesen Dahl i Aabenraa  okt. 2018

Jeg ved ikke om Kristian Thulesen Dahl - DF, har haft ”pussen” i vinduet, men noget kunne tyde på det, når man ser finansaftalen 2019, hvor han med et slag har gjort Nye Borgerlige med Pernille (Svejts),  totalt overflødige, ved at få indført omvendt grænsekontrol, samt en bedre  opbevaring på Ø,  af kriminelle udviste udlændinge, hurtigere hjemsendelse af afviste asylsøgere  o.s.v.  så Kristian fik i it kul i æ pusse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar