tirsdag den 20. november 2018

Tomgang for retten



RETSSAG: En mandatsvigs proces, med  misbrug af bl.a. kreditkort,  som var anlagt af  FAUK (Forsvarets Auditørkorps) ved retten i Sønderborg, imod en tidligere ansat i forsvaret,  fra Haderslev  området.  Kom  ikke i gang, i går mandag,  da den anklagede ikke var mødt op i Retten.

Så der sad der  en retsformand, to lægdommere, hvor den ene var kommet fra Haderslev for at dømme i  denne sag, mandens forsvarer  og anklageren fra Forsvarets Auditørkorps, som har base i København. Og sagen kunne ikke  rigtig komme videre, da anklager og forsvarer konkluderede at udsagnene fra den anklagede var vigtige for at få en retfærdig retsforhandling for den anklagede.

Men et blev  dog besluttet og indskrevet i retsbogen, inden Retsformanden Susanne Beier Lorenzen sluttede retsmødet,  at manden bliver  anholdt til retsmødet næstegang, når der er igen er fundet og afsat en ny dato, hvor alle kan, for behandling af sagen i retten. Retfærdighed kræver tid, og intet under at det koster resurser  og retssager  har en lang sagsbehandlings tid. Der var afsat  5 timer til  rets behandlingen  i går, som alle parter have forholdt sig til i deres kalender… blot ikke den tiltalte?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar