mandag den 11. januar 2016

Asylsøgere antallet er formindsket markant






GRÆNSEKONTROL: Asylsøgere antallet  er formindsket markant de sidste  4 dage i forhold til forudgående  4 dage med hele 57 procent
Alene  fra den 3. januar til og med den   6. januar er der  kommet  467 asylansøgere et gennemsnit på 117 per dag . I medes der de sidste 4 dagen kun er registreret 201  et gennemsnit på 50 pr dag . Så måske er det nu ved at finde sit leje. Og det nu er registreret i flygtninge rejsebureauerne  at det ikke er så let at komme ind og igennem Danmark.  Jeg var i øvrigt  lige over her mandag formiddag, jeg var kommet bag en dansk indregistrer VW kasse vogn på gule plader, som blev vinket ind til kontrol efter politiet havde haft en snak med chaufføren, alligevel tog det ikke mere end  30 sekunder at kører over grænsen med kontrol. Hvor svært skal det være.

Sidegevinst:

Paskontrol fældede spritbilist
Lørdag eftermiddag blev en 42-årig mand sigtet for spirituskørsel. Manden blev rutinemæssigt stoppet ved Rudbøl grænseovergang. Han kunne ikke fremvise et kørekort, fordi han havde ikke medvirket til en orienterende køreprøve. Manden lugtede også kraftigt af spiritus, og en alkometertest viste en promille langt over det tilladte. Manden blev sigtet for spirituskørsel, og han måtte afgive en blodprøve. Resultatet af blodprøve vil få afgørende betydning i sagens videre forløb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar