torsdag den 1. november 2018

Kristian hilste på en fyldt sal på Folkehjem




Kristian Thulesen Dahl (DF) hilste på rigtig mange med det dansk håndtryk....
POLITIK: Kristian Thulesen Dahl  formand for Dansk Folkeparti  trak så mange mennesker til mødet i går (31.10.2018) aftes på Folkehjem i Aabenraa, at der måtte bæres ekstra stole ind, men der kom ikke rigtig meget nyt på bordet.

Mange var mødt for at hører ordene direkte fra hestens egen mund. Men ud over lidt eventyr-anekdoter omkring de  andre partiledere, som enten ville være statsminister eller håndfæste andre, var der ikke meget at grine af. 

Det var  måske også  en lidt træt partiformand, som jo  i denne tid er en del i vælten for at påvirke statsbudgettet 2019.  Allerede fra mødets start gjorde partisekretæren  det klart at Kristian Thulesen Dahl  skulle af sted klokken 21:00 da han havde  et vigtigt møde på Christiansborg klokken 8 den kommende  dag torsdag.

 I salen glimrede også mange DF folketingsmedlemme, regionsmedlemmer  og byrådsmedlemmer fra det sydjyske, med deres fravær, hvilket kunne undre når der her virkelig var en mulighed for at vise sig frem i blandt interesserede. Men man så dog MFeren  Peter Kofoed. Og spidskandidaten for DF i Aabenraa Ejler Schütt  som kom  tilstede langt hen i seancen - han havde måske fået sig en morfar på sofaen og glemt tid og sted?  :-) 

 Da det så kom til spørgsmål fra salen, kammede  det lidt over for nogle af spørgerne, som endog endte med at spørge ind til en andelsboligsag i så deltaljeret grad at ingen tilhører kunne følge med spørgeren ej heller  Kristian Thulesen Dahl.
Der kom bl. a. også et spørgsmål om rygning i   tyske bankoforeninger i grænselandet  kontra i en dansk banko forening drevet af spørgeren  selv,  det var der også svært at give  et fornuftig svar og forklaring  på men det vakte dog nogen moro i salen det med de ”tyske”. 

Det var også de sædvanlige personer, med spørgsmål,  som havde problemer med  udlændinge og anden tilgiftet  ”familie”  eller afkom deraf og deres fortsatte ophold i Danmark, Thulesen Dahl   valgte i  tilfældet at sige der arbejdes med at kunne give minister på området hjelm til at give dispensation i tilfælde hvor det ikke giver præcedens i forhold til andre flygtninge og indvandre opholdskrav .. 

Da det kom til kaffen, forlod deres udsendte mødet højt gabene og ud i mørket for at finde bilen, som var parkeret,  en længere motionstur værdig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar