lørdag den 13. februar 2016

Spar butikken lukker i Gråsten










GRÅSTEN:  Spar købmandsbutikken på Nygade i Gråsten, lukker i løbet af 14 dage, og sælger ud af varelageret med først minus 20 procent. Selskabet, som supermarkedet drives i,  JAFS GRÅSTEN ApS har  i sin levetid, fra 1.7.2012, ikke afleveret et regnskab med overskud. Og der er oparbejdet  per 31.12.2014 en minus egenkapital på  1,1 million, og det lader til,  at det ikke er lykkedes at få butikken på ret køl da der er proklameret lukning.   
Det er  Jan  Andersen, Bov,  som er direktør i selskabet og  drev den i ejerskab af Frank Siim Sørensen, Thurø der tidligere var direktør for  Super Best kæden. Og i dag er ADM direktør for isenkramkæden Inspiration Han har via Holdingselskab ApS 2305.FS HOLDING  været ene ejer siden 15.12.2015. Ejendommen er ejet af EN BYG & ANLÆG A/S, Aalborg. Og er solgt til EN BYG og Anlæg  via Frank Siim Sørensen´s  ejendomsselskab hvor i kun denne ejendom lå, blev afhændet.  til EN BYG og ANLÆG. 





 Lidt historie:

Supermarkedet  blev  etableret i1970 og  1975 i sin nuværende struktur, da  Peter Thorø-Lund, købte, borhandler Folmer Benzens ejendom og udvidede. Senere købte Frank Siim Sørensen butikken og ejendommen af enken efter Peter Thorø Lund,  og drev Super Best butikken indtil den blev omdannet  i et fælles ejerskab med Jan Andersen til  EuroSpar og senere til SPAR supermarked. Og Frank Sørensen blev enenejer per 15.12.2015.
  
De toejendomme, som blev revet ned på Nygade for at give plads til Thorø Super   (Gråsten arkiv)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar