mandag den 22. februar 2016

15 procent mersalg.



Agrosam ApS , som primært sælger foder til dyr, ligger med markant facade ud til den  gamle hoved A8 i Rinkenæs. Med Æ´smed  som nærmeste nabo. Der er gode tilkørselsforhold, og et bredt vareudbud, som tiltrækker kunderne.

RINKENÆS: Agrosam  ApS  på Sejrsvej  i Rinkenæs,  har skiftet  firma adresse og kommer nu til  høre hjemme, som selskab i Aabenraa Kommune på  Gråstenvej i   Felsted, hos  direktøren  og ejeren ( igennem Fjordbæk Holding ApS ),   Jan Fjordbæk. Samtidig er hele den hidtidige bestyrelse, som bestod af Kaj Egon Larsen, Willy Jensen, (formand) og Jan Fjordbæk, gået af og selskabet tegnes nu kun af direktionen – direktør og ejer  Jan Fjordbæk .   

Firmaet har fortsat p-nummer knyttet til  udsalgsstedet i Rinkenæs,  og jeg har fået oplyst af firmaet, at alt fortsætter som hidtil i Rinkenæs. 

Firmaet har også  offentliggjort kalender års regnskabet for 2015 i CVR registret. Firmaet har øget netto omsætningen med godt  15 procent og kommer ud af året med et overskud før skat på 215 t.kr.  Der er registreret en egenkapital  i selskabet på  knap 400 t. kr hvoraf de 60 t.kr er foreslået til udbytte for året.  


Link til firmaet hjemmeside 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar