torsdag den 25. februar 2016

Schweinefleisch nix nix....







GRÆNSEN?: For at tiltrække endnu flere flygtninge og emigranter, har nogle byer i Tyskland , bl.a. Flensborg, besluttet, at der ikke må serveres svinekød i deres børneinstitutioner.  Og kan derfor nu skilte med :



Herzlich willkommen in Schweinefleisch freie Zone,  
Welcome to pork-free area
مرحبا بكم في منطقة خالية من لحم الخنزير





RED: En glidebane i Flensburg, som nu er endt med at madkulturen bliver ændret, først for børnene, så for de gamle på "plejehjem" og siden hen må svine kød sikkert  ikke stå fremme i butikkerne og skal have et advarselsskilt " SVINEKØD" på klæbet ligesom vi nu kender fra cigaretterne... Det bliver rigtig dejligt! Det er godt Flensborg går foran, så vi kan se hvor galt, det kan gå, inden det overgår os! Hvis vi hopper med på glidebanen, som hedder MULTIKULTI, og integration for enhver pris.Selv opgivelse af egen identitet hører åbenbart med til Willkommens-kultur  lex:  Frau  Merkel?  


En tyskstemme på facebook:  

Gitti Marchl Warum müssen wir uns den Muslimen anpassen, wir sind nicht in ihrem Land, sondern sie sind bei uns, wenn sie kein Schwein essen wollen, dann sollen die halt was anderes essen, aber unser Kinder hier essen Schwein, dafür stehe ich
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar