mandag den 1. februar 2016

Engle på podiet





Märtha Louise (tv)  Elisabeth Samnøy (th)
GRAM: Den norske prinsesse  Märtha Louise  der sammen med Elisabeth Samnøy afholdt foredrag i forbindelse med ”Helsemessen”  på Gram Slot i Weekenden  for fuldt hus. Gav tilhørerne indblik i hendes egne overvejelser inden hun trådte  frem med budskabet om troen på at der findes skytsengle. 
Seancen med prinsessen tiltrak stor medieopmærksomhed
Märtha Louise gjorde en rigtig god ”figur” under foredraget, der både indeholdt meditation for tilhørerne og mulighed for en fra publikum at få afprøvet  ”engle systemet”. Der i  en forenklet  beskrivelse, i princippet går ud på, at man  ikke  får noget fra ”englen”, udover det man selv gør. Prinsessen har udgivet flere selvhjælps bøger . Hvor den første er solgt i over 100 tusinde eksemplarer. 



Märtha Louise har fraskrevet sig Hende Kongelige Højhed titlen og medlemskabet af kongehuset, og  modtager efter eget ønske ikke apanage fra den norske stat. Måske noget de danske prinser og prinsesser  kunne lære noget af. Hun er gift med forfatter Ari Behn, som er født i Århus, men opvokset i Norge og England.

De to piger har en norsk hjemmeside som du finer her: 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar