søndag den 4. oktober 2015

Papir på vinduerne





GRÅSTEN: Pizzeria  Doro på Torvet i Gråsten, er lukket. Der er kommet brun karduspapir på vinduet, og  det ser lidt forladt ud. Det specielle ved D óro, er der  ikke  har  været er registreret nogen indehaver,  siden den 30. juni, på trods af den forsat var åben. Så der har ikkeværet tilknyttet  noget P-nummer på adressen i de sidste 3 måneder. 
 
I  indgangsdøren hang og hænger forsat den tidligere indehaver, Amin Rachid Abszid, Fødevarestyrelsens  kontrolrapport, som ifølge CVR registret ophørte den 30 juni.  

Men ifølge CVR registreret, er det nu overtaget af Bahram Haidari  per den 1. oktober han bor i Snedsted  ved Thisted .  Det er så  8. gang Doro skifter indehaver siden  1997. 

På JUST EAT-  bedømmelsen, er der de to sidste bedømmelse, hvor pizzeria   står med  en stjerne ud af 4 hvad kvalitet, levering og service angår  ved den ene bedømmelse, 4 ud af seks ved den anden på kvalitet, men kun én  ved levering og kvalitet, Ved kundebedømmelsen. Og der står der, at pizzeriaet er midlertidig lukket .