onsdag den 28. oktober 2015

25 procent stigning i indtjeningen



 

JM Maskinfabrikken var også bidragyder – sponser til
det nyligt opsatte æbleskulptur ved Alnor Strandpark
GRÅSTEN: JM-maskinfabrik Ullerup A/S , som  har domicil  på Planetvej 4 i Gråsten, leverer  et godt regnskab, for det lige afleverede til CVR, for året Juli 2014/juni 2015,  med  en forøgelse i bruttofortjenesten på  fra 2145 t.kr. til 2692 t.kr. En stigning på godt  25%. Og med en stigning på lønudgifter før pension  på knap 10% resulterer det i et overskud før skat på  over  600 tusinde en forøgelse på på 451 t. kr i forhold til sidste regnskabsår eller godt 280 procent. 

 
Jm-maskinfabrik A/S bygning på Planetvej i Gråsten  Arkiv foto

 Jørn Mathiesen ( Adm.dir.) fra Ullerup som driver maskinfabrikken anser da også i  ledelsens beretning resultatet for tilfredsstillende og forventer et positiv resultat i det kommende regnskab for  virksomheden . I bestyrelsen for virksomheden sidder som formand Jørn Mathiesens  hustru,  Susan L. Mathiesen, Ullerup , Niels Erik Lund, Gråsten og så Jørn Mathiesen selv.

 
Hustruen Susan driver fra maskinfabrikkens  adressen en  massage, akupunktur og zoneterapi  klinik under navnet UllerupZoneterapi . 




Virksomheden Jm-maskinfabrik og ejendommen er ejet igennem   JCM Invest ApS, som holder til på privatadressen i  Ullerup.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar