fredag den 16. oktober 2015

Nem indgang til hjemmeplejen





 GRÅSTEN: En ny og nem indgang indføres til hjemmeplejen: Èt telefonnummer og én mailadresse, uanset hvor i kommunen man bor.
Den kommunale hjemmepleje i Sønderborg er opdelt i fire distrikter. Det er ganske praktisk i forhold til at tilrettelægge arbejdet i mindre grupper tæt på borgerne. Men det er ikke så praktisk, når man som ny bruger af hjemmeplejen eller pårørende til nye eller kommende brugere skal i kontakt med hjemmeplejen. Derfor er der nu oprettet et hovednummer til hjemmeplejen.
Preben Storm (S)
- Det skal være nemt at finde os og få fat i os, og det sørger vi nu for. Fra og med 19. oktober 2015 er der ét telefonnummer, som besvares alle hverdage kl. 8-15, og der er én mailadresse, som også svarer hurtigt, senest førstkommende arbejdsdag. Vi ønsker, at borgerne skal opleve, at hjemmeplejen er let tilgængelig, og det mener jeg, vi med denne opgradering lever op til, siger formand for seniorudvalget i Sønderborg Kommune, Preben Storm.


Sideløbende med disse tiltag er kommunens folder om hjemmeplejens arbejde og tilbud opdateret med medarbejdere i de nuværende uniformer og med de nye kontakt-informationer.


De nye indgange er:

Mail: hjemmeplejen@sonderborg.dk

Tlf.: 88 72 47 47 kl. 8-15 på alle hverdage

Ingen kommentarer:

Send en kommentar