mandag den 19. oktober 2015

Danske firmaer tjener på asyl søgerne i Tyskland.


Det første container modul blev opstillet her midt måneden


FLENSBORG: En flygtninge lejr eller dorf, som man har valgt at  kalde det syd for grænsen, bestående af 10 Danske beboelses container enheder , fra firma Mobilhous A/S afdeling i Fredericia , er for tiden ved at blive stillet op på EXE i Flensborg.   

De skal huse op til 300 flygtninge af de i godt  1350, som  Flensborg er forpligtet  at modtage . Når lejren er færdig, vil den optage godt en fjerdel af arealet ved EXE, som normalt bliver brugt til  Kræmmermarkeder, og schausteller   -tivoli og som af mange danskere er kendt  som  ” Jahrmarktplatz”  
Flensborgs talsmand   Clemens Teschendorf
Foto: Stadt  Flensbrg


 Men  byen Flensborgs talsmand   Clemens Teschendorf, udtaler at man forventer, at  før nævnte grupper så som schaustelle m.m forsat vil kunne benytte pladsen. Da jeg fotograferede pladsen, med det ene container modul, som endnu ikke er beboet, men   blev jeg antastet af 2 politibetjente, som ville hører hvad fotograferede til. Det er ikke opsat skilte,  at fotografering er forbudt. Men det viser måske endnu engang, hvor betændt situationen er i Tyskland, som indtil nu  i år har  modtaget over 800 tusinde asylsøgere og migranter. 

 
EXE, som kommer til at huse optil 300 migranter og asylsøgere


Ingen kommentarer:

Send en kommentar