onsdag den 14. oktober 2015

Halfdan Rasmussen tema dag i ViKa li





GRÅSTEN:Når vi hører Halfdan Rasmussens sange, kan mange af teksterne lyde som om det er  børnesange, men vi skal ikke tage fejl, for der er et budskab til både store og små væsner.
Halfdan Rasmussen ville være fyldt 100 år i år, og Rinkenæs og omegn gjorde han kendt vidt og bredt med sit sjove digt: ”Rapanden Rasmus”.

Tema dagen foregår på 1. sal. Tilmelding nødvendig på  Tlf.  30303516 eller info@vikali.dk

Utallige er hans børnerim og børnesange, men der er bestemt også digte for voksne. Lytter du til teksterne på disse mere ”voksne” sange, vil du opdage, at Halfdan Rasmussen kunne have en ganske spids pen, men samtidig en pen fyldt med finurligheder, kærlighed og varme.
Mange af hans digte er endda ligeså aktuelle, som da Halfdan Rasmussen skrev dem, skriver ViKaLi i en pressemeddelelse.
Forretningen, ViKaLi,  i Gråsten  sætter  Halfdan Rasmussen i fokus,  og holder temadag  Lørdag d. 24. oktober kl. 14.00 i forretningen med  digte og sange.
Merete Christensen fortæller kort om Halfdan Rasmussen og læser digte, og Lise Guldberg synger sange med tekst af og  de bliver akkompagneret af jazz-musiker og bassist, Erling Tjørnelund.
Deltagelse i Halfdan Rasmussen arrangementet koster 50,-per  person med  kaffe og kage. Og tilmelding kan ske i forretningen, på telefon 30 30 35 16 eller til info@vikali.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar