mandag den 25. november 2013

Så fat det dog!


Så fat det dog!

Peter Hansen  har,  med det "åbne brev" udsendt søndag, har udover at sætte Venstre i et dårligt lys, måske også sat  Sønderborg´s Venstre i skamme-krogen, dem som ingen af de politisk ansvarlige, vil  samarbejde med. 

Han har samtidig med sin kluntede  manøvre, lokket Dansk Folkeparti,  i en  lige så uheldig situation. Peter Hansen´s opførsel er ved at blive meget pinlig. Og kommer måske derved  til at bekræfte manges fordomme, omkring han uegnethed som  Borgmester i Sønderborg.

Venstre´s  9 mand store byrådsgruppe får måske endog rigtig god tid i de kommende  fire år til at pleje deres personlige og private interesser. Politisk set  er de  sammen med Dansk Folkeparti nogle døde politiske sild, i Sønderborg Byråd. Som godt nok kan råbe op, og slå med halen, men som ingen mere tager helt alvorlig. 

Deres politiske muligheder er stærkt begrænsede på grund af, at deres leder Peter Hansen, og hans rådgivere, hvis han har sådan nogle, ikke ville se realiteterne i øjnene efter valget. Med Erik Lauritzens aftale på valgnatten,  med de  Konservative, Fælleslisten, Enhedslisten og Slesvigsk Parti der gjorde  Lauritzen til  Borgmester med 19 ud af Byrådets 31 stemmer

Toget er kørt - Peter Hansen- så fat det dog! 

Inden det bliver endnu mere pinligt for dig og Venstre!