mandag den 11. november 2013

Favre nye "central sygehus" i Aabenraa?




Læserbrev:

Centerskadestue – vorherre bevares!

Onsdag aften ankom en ældre dame over 80 år på centerskadestuen i Aabenraa sammen med hendes 2 døtre. Moderen havde fået en blodstyrtning og blødte kraftigt ud af næsen.

Alle var bange og troede de nu kunne få hjælp på skadestuen. Der skulle dog gå 4 timer (fra kl 21.00 til 01.00) inden der kom en læge og tilså den ældre dame. Døtrene var mange gange henne ved personalet for at få hjælp, men fik hver gang beskeden at hun ikke var prioriteret, at de havde travlt,  og at døtrene selv måtte hjælpe deres mor. Ikke én gang i de fire timer ville en af sygeplejerskerne se til hende. Trods travlheden var døtrene vidne til nogle sygeplejersker som i ca et kvarter stod og talte om madopskrifter og andre private ting.

Det er rystende at høre / være vidne til sådanne oplevelser med det beredskab som er / skulle være der i sådan en situation. Vi håber det nye regionsråd vil få ændret på den service som samfundet byder borgerne på centerskadestuen i Aabenraa. Det er ikke første gang sådanne oplevelser refereres. Det er simpelthen for dårligt, samfundet kan ikke være det bekendt og vi borgere vil ikke finde os i det!


Svend Erik Petersen (S)
Jette Bertelsen, Fællestræde 2A, 6400 Sønderborg (datter)
Svend Erik Petersen, Mommarkvej 27, Vollerup, Sønderborg


Ingen kommentarer:

Send en kommentar