fredag den 20. december 2019

Et skud i foden på Demokraterne?



Howie Carr´s bog om Trump pr foto

Angrebet  fra Demokraterne i Repræsentanternes Hus, bliver det  Donald Trump´s  gigant løftestang til en ny periode i Det hvide Hus? 
Nancy Pelosi. Pr foto

Meget tyder på, at Demokraternes leder formanden for Repræsentanternes Hus, den 79 årige Nancy Pelosi,  på grund af sin åbenbart ringe  eller svigtende dømmekraft, har leveret det bedste krudt til Donald Trump kampagne:  Trump for President 2021.   

Rasmussen Report´s  Daily Presidential Tracking Poll viser, at Trump, ligger klart bedre i disse målinger end den i Europa populære Barak Obama ,( selvom han lod både Merkel og den franske præsident udspionerer via deres telefoner),  gjorde på samme tid i sin præsident periode . den seneste måling viser 52 procent til Trump imens Obama havde 44 procent.

Sagen som Demokraterne i  Repræsentanternes hus  ønsker bedømt af Senatet, har ikke en bønnemands chance for at blive vedtaget med de 2/3 dels flertal som det ville kræve. 

Hillaryog Bill Clinton, Pr foto

Den sidste der var foran sådan en bedømmelse i senatet var Donald Trump´s modkandidat Hillary Clinton´s mand  præsident  Bill Clinton for nu 20 år siden. 

Han havde haft en affære med en 22årig  praktikant i det hvide hus  Monika Lewinsky, det var noget med en cigar og nogle løgne historier  han havde fortalt under eds ansvar.  
Afgørelsen i Senatet omkring Donald Trump skal foregå i  2020.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar