mandag den 4. februar 2019

Der samles underskrifter imod Gyllegas (biogas) anlæg i Kværs


Foto: NGF Nature Energy

GRÅSTEN: Borgere i Kværs og omegn, har startet en underskrift indsamling på nettet under følgende overskrift: Et stort nej til placeringen af Nature Energy 800.000 tons biogasanlæg i Kværs, 6300 Gråsten, fordi:


På siden har borgere mulighed for at skrive under samt begrunde hvorfor de skriver under. Og det sidste har en stor del af de over 200, som indtil nu har skrevet under, benyttet sig af.  Bl.a. en der skriver:  Gider ikke alle de lastbiler på buskmosevej og de lugt gener. Eller en anden som skriver:  For at beskytte vores børn og os selv for lastbiler og stank i vores lille landsdel. Selv om man er udkants Danmark skal man ikke bruges til bioanlæg og havvindmøller som vi også skulle ha haft for nogle år siden. Undre mig også over da vi fik motorvej blev der ikke åbnet udkørsel mod Sønderbog pga af for meget trafik...Hvad så nu med den trafik vi vil få hvis vi får bioanlæg? Og en tredje Fordi jeg ikke ønsker at biogasanlægget skal være min nabo. Og en er meget kort og kontant : Fordi jeg ikke ønsker at biogasanlægget skal være min nabo.  

Hvis du også vil skrive under så er WWW adressen Her  (Klik)





Hvis du vil vide mere om anlægget, som mange borgere  i Kværs-Gråsten området er imod, kan du læse om det på   Projekt Zero  http://www.projectzero.dk/da-DK/Artikler/2018/December/Biogasanl%C3%A6g-i-Kv%C3%A6rs.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar