onsdag den 14. maj 2014

Sidste udkald!




GRÅSTEN: Oldtimerløbet 2014, den 31. maj, kører lige nu ind i slutfasen, for med sidste tilmeldingsfrist  lørdag den 17.maj  via webbshoppen er det  ved at være på falderebet.  

  Det koster fra 80 kroner for motoriseret cykel og til 160 kroner for en automobil, så det er overkommeligt at deltage med sit oldtimer køretøj. Lions – Gråsten-Broager, arrangerer tillige, sædvanen tro, fest i  badminton hallen  for deltagerne  hvor man i år har lagt sig ekstra i selen omkring menuen ,  med  forret  med  tarteletter med  høns i asparges og  hovedretten  glaseret oksesteg, saftig kryddermarineret kyllingebryst, svinekølle helstegt som vildsvin, og med tilbehør  som flødekartofler, rosmarinkartofler, fransk  baguette & salatbar og afsluttende dessert med kaffe  eller te m og hjemmebagte muffins til kun 160 kroner inklusiv efterfølgende  live musik fra bandet Chili-band.  Så der er lagt op til en festlig lørdag aften. Oldtimer løbet har været afholdt  siden 1991 så man nærmer sig 25 år jubilæet.   

At det har holdt så længe og konstant skyldes sikkert, at  der  Ingen andre steder i  Danmark  findes et så bredt udbud af kørende maskiner som ved   Oldtimerløbet Gråsten Flensborg , hvor der samles godt 1000 køretøjer på ringriderpladsen denne sidste lørdag  i  maj .