lørdag den 17. maj 2014

Arbejdsmarkedsudvalget anbefaler, at finde nye medarbejder via på jobnet.dk





Arbejdsmarkedet: Ledigheden i Sønderborg Kommune skal nedbringes. Det er det vigtigste mål for arbejdsmarkedsudvalget i Sønderborg Kommune. Det er ikke nogen let øvelse og kræver en indsats på mange fronter, bl.a. skal der skabes vækst og udvikling i hele Sønderborgområdet. Men en lille adfærdsændring hos områdets mange virksomheder, når de skal finde en ny medarbejder, kan faktisk gøre en stor forskel. De skal bare bruge jobnet.dk.

Jobnet.dk er jobcentrenes fælles jobportal på internettet. Her skal alle registrerede ledige tilmelde sig og udarbejde et CV, der placeres i cv-banken. På jobnet.dk kan alle virksomheder i Danmark opslå ledige stillinger og de kan også gå på jagt i CV-banken for at finde præcis den medarbejder de leder efter. Og det er ganske gratis.
Stefan Lydal (O) foto Sdb. Komm.
 
Petter Astrup (V), foto Sdb. Komm.



 Stefan Lydal (O) og Petter Astrup (V),
der begge er medlemmer af arbejdsmarkedsu
dvalget i Sønderborg Kommune udtaler:

- Vi vil gerne opfordre virksomhederne i Sønderborgområdet til at bruge jobnet.dk, når de har brug for en ny medarbejder. Alle ledige i området er registreret her og har udarbejdet et CV, der ligger i CV-banken. Virksomhederne kan helt gratis slå en stilling op, og der findes en smart jobbingfunktion, der hjælper den ledige med at finde det rigtige job ud fra egne ønsker og kvalifikationer, siger Stefan Lydal (O) og Petter Astrup (V), der begge er medlemmer af arbejdsmarkedsudvalget i Sønderborg Kommune.

Preben Storm (A)
Jobcentrene tilbyder en bred vifte af servicetilbud til virksomhederne, bl.a. gennem jobnet.dk. Det er let at oprette sig som bruger af jobnet.dk – det kræver blot, at man bruger virksomhedens NEM ID-erhverv. Der findes masser af guides og vejledninger, og telefonsupporten er åben alle hverdage fra 8-20 og sågar kl. 8-14 i weekenden.

 Jobnet.dk har to millioner besøgende om ugen og der er over 13.000 ledige stillinger og 186.000 aktive CV´er i CV-banken. I langt de fleste tilfælde vil en virksomhed kunne finde en medarbejder med lige præcis de kvalifikationer, de har brug for. Jeg synes de skulle gøre forsøget, siger Preben Storm (A), medlem af arbejdsmarkedsudvalget.