lørdag den 17. maj 2014

Forkøbsret?




GRÅSTEN:Kommunens tidligere materielgård  i Gråsten, har nu fået et til salgs skilt  op, men af udbudsvilgårene, fremgår det, at Danfoss Drives A/S, som er et binavn knyttet  DANFOSS POWER ELECTRONICS A/S har forkøbsret til grunden med bygninger. Hvem skulle så ha interesse i at købe ”butikken” af Sønderborg Kommune? At der nu er kommet  er måske yderligere en bekræftelse  på, at Danfoss planer om at bygge i Gråsten, er lagt grundig i mølposen.


 
Kommunens udbudsvilkår:
Sønderborg Kommune udbyder matr. nr. 938 Gråsten, Gråsten-Adsbøl, beliggende Ulsnæs 21, 6300 Gråsten til salg. Ejendommens areal udgør 8.056 m2.
Ejendommen har tidligere været anvendt af Sønderborg Kommune til materielgård men er i den nugældende lokalplan udlagt til erhvervsformål.
Den offentlige ejendomsværdi udgjorde i 2012 2.250.000 kr.
Ejendommen udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.
Tilbud skal afgives skriftligt på nedenstående tilbudsblanket på følgende e-postadresse: kobstilbud@sonderborg.dk
Tilbud skal angive den kontantpris, tilbudsgiveren forpligter sig til at betale for ejendommen pr. overtagelsesdagen. Prisen skal være angivet som et fast beløb. Variable tilbud vil derfor blive afvist. 
Sønderborg Kommune forventer at indgå aftale med den tilbudsgiver, der afgiver det højeste bud. Danfoss Drives A/S har dog forkøbsret.