fredag den 21. februar 2020

Omstrukturering gav et mindre overskud.


Kjems Advokatfirma Advokatanpartsselskab domicil på Ulsnæs, arkivfoto
 GRÅSTEN: Kjems Advokatfirma Advokatanpartsselskab  har den 20.2.20 offentliggjort regnskabet, for 2019  i CVR registret, og ifølge det, har selskabet opkøbt egne aktier for 250.000 kroner  for 0,- kroner. Brutto fortjenesten er faldet til 2,5 millioner  fra  4,1 millioner - 39 procent . 
 
Nedgangen  i bruttofortjenesten og købet af aktierne, hænger efter alle solmærker at dømme, sammen med at  advokat Jette Pertou forlod selskabet efter nogle sager i advokatrådet, som hun ikke forud havde oplyst partneren i Advokatanpartsselskabet Kjems, Hans Henrik  Wurlitzer, om. Ifølge artikel, i bladet FINANS 13.juni 2019 med overskriften: »Det var en tikkende bombe jeg lukkede ind i mit firma« Aktierne i selskabet blev registreret erhvervet den 6. marts 2019 i CVR registret.

Hans Henrik Wurlitzer foran retten
 i Sønderborg arkivfoto
Overskuddet faldt procentvis mere  end bruttofortjenesten med 64 procent. Ejeren har i regnskabet valgt ikke at hæve overskuddet  efter skat  på 175 t. kr., som udbytte, men lagt det til egenkapitalen som nu er 3,3 millioner. 
Der ud over har advokat firmaet  godt 10 millioner stående på bunden konto, da de tilhører klienter. I regnskabet for 2018 stod der 26 millioner på den bundne konto.





Apendix:
Jette Pertou ejede  de solgte anparter igennem et holdingselskab JP Holding Gråsten ApS, og det er nu under tvangsopløsning fra den 16.8. 2019  ved skiftereten i Sønderborg sendt af selskabsstyrelsen, da advokat Jette Pertou, er fratrådt som admistrende direktør, og der ikke er indsat en ny. Og selskabet således er uden ledelse samt at der ikke er offentliggjort regnskab siden 08.06.2018. som var for året 2017.





Relevante artikler:






Ingen kommentarer:

Send en kommentar