torsdag den 20. februar 2020

Elgaard fyldte salen på Marina Fiskenæs



GRÅSTEN: En fyldt sal, onsdag eftermiddag, på Marina Fiskenæs i Gråsten, lyttede intens til journalist og  radiovært  Claus Elgaard- Puk´s bror beretning, om sit liv, som spil-narkoman -  ludoman. 

Claus Elgaard dyrkede kasinospillet, imedens han var den feterede studievært på TV-2 sporten. 

Claus Elgaard gav forsamlingen indblik i en spil afhængig´s hverdag, garneret  med en voldelig kæreste, som havde forsøgte flere gange at dræbe ham og et ikke særligt  feterende liv i en campingvogn, på en P-plads i Odense, imens  han afgav et glansbillede af sig selv i tv.   


Deltager fik også baggrunden med opvæksten i en alkoholiseret, pillemisbrugene familie med vold og som uønsket i lokalområdet.
Claus Elgaard, var ikke karrig med detaljer omkring sin afhængighed
Hvor nogen på en tidspunkt havde skudt familiens lille hund med et jagtgevær, og langt hunden på trappen ved fordøren.  Claus Elgaard  berettede også om sin behandling for at komme af med spil-narkomanien, som han nu var helt kvit. 

 Ingen tvivl om, at alle gik klogere derfra, ikke mindst når der blev draget sammenligning imellem afhængigheden af rusgifte og spil afhængigheden. Elgaard mente det var den samme afhængigheds- misbrug der var tale. Blot med hver sit misbrugs produkt. 

Efterfølgende  kunne der stilles spørgsmål til foredragsholderen. 

Et vellykket arrangement, som var arrangeret af Ældresagen i Gråsten med Orla Kulby, som tovholder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar