torsdag den 6. februar 2020

Cykelløb - amok.





DOPING: Denne gang er det  måske politikerne, som har taget  doping, og ikke rytterne. Sådan må man, som ikke  involveret, tolke den beslutning, som er taget. Hvor der smides  op til 30 millioner ud for at få Tour de France  til at lave stop-plads i Sønderborg. Reklameværdien er stor, hvis man skal tro de ansvarshavende. Men det reelle  er nok, at det er så som så, med denne værdi. 

Hvem husker byen, som man havde målpladsen i  2019 i tredje etape?  Tja! Det bliver et spektakel for de indviede. Og borgerne, som kunne have haft glæde, af de mange millioner, som bliver dopet på begivenheden, må undvære. 

Hallo! -  er der nogen derude, som Hugo spurgte, når han bankede på tv-skærmen,  jo 3. etape i 2019 havde Épernay, som målby. Ingen husker egnen eller byen. I 2017 var løbet udenlands i Tyskland og Belgien og  løbet blev indledt  i Düsseldorf,  men det er der heller ikke mange, som husker. Men det er nok for sent at mane til klog besindighed.

Tour de Pr-cykel feberen, kører på den største klinge. Den klinge, som kun Bjarne Riis kunne træde, efter at have indtaget det fornødne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar