mandag den 26. september 2016

Ud med oliefyret!


foto:project-zero


VARME: Sønderborg Kommune inviterer til en ny runde med gratis informationsaftener for borgere, som har oliefyr og overvejer at skifte det ud. 

Det er fra i år ikke længere muligt at installere oliefyr, hvis man bor i et område, hvor der er adgang til fjernvarme. 

Men bor man ikke i et fjernvarmeområde, er der flere forskellige slags varmepumper. Men hvilken type varmepumpe passer bedst til din bolig? Og er det min muligt at få tilskud? informationsaftener med inspiration til at få fixet de gamle og udfasede varmekilder finder sted  o vores område den 3. 

Aftenerne er  med oplæg fra både eksperter på energiområdet og borgere, som har skiftet varmekilde og fortæller om deres erfaringer. Der er også håndværker-café med mulighed for en individuel snak med fagmænd.
Mandag den 3. oktober:Kl. 16.30-18.30 på Sandbjerg Gods, Sandbjergvej 102, Sønderborg og samme dag KL. 19.30-21.30 i Eckersberg Børneunivers, Eckersbergvej 1, Blans Alle er velkommen, og deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig senest 28. september via Hjemmesiden  www.projectzero.dk/da-DK/Artikler/2016/September/Har-du-styr-p%c3%a5-din-varmekilde.aspx  og klik tilmeldingssiden eller på telefon 30 26 93 19.
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar