mandag den 19. september 2016

Æblefestivalen på havnen





GRÅSTEN: Æblefestivalen i Gråsten, som i år  kun finder sted på Havnepromenaden Gråsten Havn, har fået et fyldigt program sat sammen, som løber over hele tre dage, med start  torsdag den 13.  oktober   fra 17:00 til 19:00 med åbning og lanterne gang,  fredag den 14. med ful knald på  fra 10:00 til 23:55 med, Børne-kokkeskole. Hvor det berømte gråstenæble er i centrum, når lokale skolebørn sammen med Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken laver ung og energisk mad  i boderne kan du prøve •    Pres din egen æblemost og sæt din egen etiket med æblefestivalens logo på flasken og byg dit eget musikinstrument, se på kunst og kunsthåndværk, få lagt en flot ansigts-malingeller kør en tur i hestevogn, eller måske udforsk områdets fiskearter hos ”John Fisker” og Blå Flag.  Fra Kl. 13 Live-musik på scenen begynder, med  Two and More, Katrine Johnsen & Ragnhild Rysgaard,  Mette & Gitte og kl 16 spiller Skumbøl Tæskværk og slutter  kl.  17. Klokken  fra 18:00 Nyd en lækker æblefestivalmenu på en af Gråstens restauranter. Ved fremvisning af billet til den efterfølgende koncert giver en række af restauranterne 50 kr. i rabat på menuen.  Og Kl. 21-24 Koncert med det skotske folkband Skipinnish i æblesejladsteltet på havnen.Teltet åbner kl. 20, Billetpris kr. 200,- kan købes  hos Matas og Gråsten Boghandel.

Lørdag  den 15. oktober  klokken 9  Den traditionsrige æblesejlads. Hvor man opfordrer publikum til at komme ned på havnen og vinke farvel til skibene i æblesejladsen, som - ladet med årets høst - stævner ud med kurs mod Flensborg.

Stephan Kleinschmidt lukker og slukker
Hele dagen er der masser af spændende boder, livemusik og sjove aktiviteter for familien. Oplev bl.a.: Festivallen sluttet klokken 17, hvor  den radikale folketingskandidat, og kommunal udvalgsformand  Stephan Kleinschmidt lukker og slukker årets æblefestival.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar