fredag den 23. september 2016

De er alle så glade og tilfredse – så længe det varer




POLITIK:
Med forventede indtægter på 4,8 milliarder i 2017 og anlæg for 208 millioner  og et kassetræk på  godt 84 millioner  efter man har fået  et særtilskud på 73 millioner. Det er de nøgne  tal for aftalebudgettet  i mellem flertalsgruppens medlemmer  som består af Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti, Konservative Folkeparti, Fælleslisten og Enhedslisten. Der regnes med driftsudgifter på 4,696 millioner inkl. renteudgifter.

Og  forligsparterne er alle glade  for aftalebudgettet. 

Borgmester Erik Lauritzen. Foto Sønderborg Kommune

Borgmester Erik  (A) : ”Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi nu har fået sat kursen for de næste fire års visioner, ambitioner og mål. Det er en god aftale, som sikrer at vores kommune fortsætter sin gode udvikling, men som samtidig sikrer, at vi får alle borgere og hele kommunen med på vognen”

Stephan Kleinschmidt. Foto Sønderborg Kommune


Budgettet for 2017, afspejler måske,

 at der netop er kommunal valg i  november 2017?
Kultur Stephan  (Slp.): Jeg er tilfredshed med, at indsatserne for erhvervs- og turismeområdet også afspejler sig i ambitionerne for kulturen. I Gråsten vil man således – med udgangspunkt i Gråsten Forums forslag – gå i gang med at ud- og ombygge Ahlmannsparken samt få renoveret pavillonerne ved Badmintonhallen.
 
Aase Nyegaard,Foto Sønderborg Kommune
Eks. Borgmester Aase (Fæ. Listen): Jeg mener, at budgetaftalen sender et stærkt signal om, at Sønderborg Kommune har sat overlæggeren højt for arbejdet med børn og unge.
Ole Stenshøj, Foto Sønderborg Kommune
 Ole Konservativ: ”I budgettet sørger vi for, at arbejdet med få realiseret en række elementer fra Hvidbogen for Nordals fortsætter. Der er afsat ressourcer til, at Vækstrådet kan fortsætte sin udvikling til gavn for vores dygtige erhvervsliv,  og så får vi også sikret at turister og borgere fortsat får glæde af turistkontorerne i både Sønderborg, Gråsten og Nordborg”.
Anders Brandt. Foto Sønderborg Kommune

Enhedslistens Anders: ”Rigtig mange er begyndt at få øjnene op for, at livet i landsbyerne er et spændende alternativ til livet inde i byerne, og den udvikling skal vi have sat endnu mere skub på. Det er en god historie, som vi skal blive ved med at fortælle og hvor landsbybusserne er en del af fortællingen sammen med de mange gode personhistorier ude fra lokalmiljøerne


Peter Hansen og Co (DF+ NB) ville ikke være en  del af budget-forliget  så.....




Ingen kommentarer:

Send en kommentar