torsdag den 22. september 2016

Betina Wichmann Knudsen er ny chef for byråds- og direktionssekretariatet.



Betina Wichmann Knudsen. priv.foto


 Og med Betina Wichmann Knudsen  får Sønderborg Kommune en erfaren og rutineret chef, der sammen med sine medarbejdere skal understøtte og servicere byrådet og direktionen i Sønderborg Kommune.

Betina Wichmann Knudsen kommer fra en stilling som afdelingschef i Vejen Kommune med ansvar for HR, intern service, jura og IT hvor hun har været i knap  halvandet år  Og  hun har tidligere arbejdet  bl.a.  som sekretariatschef  og Juridisk konsulent og koordinatori Køge Kommune fra  2006 til 2014 og var før det i Københavns statsforvaltning  som statsamtsfuldmægtig  fra 1995 til 2006 samt en del af tiden  personalekonsulent i Solrød Kommune  fra 2001 til 2003.

 
Kommunal direktør Tim Hansen, Foto Sdb Komm.

 Kommunaldirektør Tim Hansen glæder sig til samarbejdet med Betina Wichmann Knudsen.

Betina har både solid ledelseserfaring og erfaring med servicering af det politiske niveau fra flere kommuner. Hertil kommer, at hun er en dygtig jurist og kommer med skarpe kompetencer inden for ledelse, HR og arbejdsmiljø. Alt i alt gør det hende meget kvalificeret som chef for byråds- og direktionssekretariatet ”   slutter  kommunaldirektør  Tim Hansen.


Betina Wichmann Knudsen vil ligeledes få titlen som chefjurist på rådhuset og hermed falder endnu en brik på plads i omstruktureringen af administrationen på rådhuset. Betina Wichmann Knudsen får ligeledes  en særlig opgave med at forberede modtagelsen af et nyt byråd i 2018.  

Betina Wichmann Knudsen er 45 år og bor i Sønderborg. Hun er gift Med  Morten Knudsen og har to børn på 13 og 18 år. Hun tiltræder sin nye stilling til den 1. november

Ingen kommentarer:

Send en kommentar