fredag den 23. september 2016

Endnu en ny på Rådhuset i afdeling på Holger Drachmanns Plads.




RÅDHUSET: Den 44 årige Lasse Kamp  fra  Jordrup  ved Kolding søger efter 11 år som leder i Kolding Kommune nye udfordringer og er blandt 11 ansøgere valgt som ny stabschef i forvaltningen Borger, Beskæftigelse og Sundhed i Sønderborg Kommune fortæller kommunen.
Lasse Kamp
priv. foto


Lasse starter på jobbet i Sønderborg  den  1. november job og rykker til Sønderborg Kommune, hvor han bliver stabschef i forvaltningen Borger, Beskæftigelse og Sundhed, som har adresse på Holger Drachmanns Plads midt i Sønderborg. Han synes, den komplekse udfordring med at skabe sammenhæng mellem politiske målsætninger og hverdagens drift er en spændende drivkraft. Han trives med at have travlt, men insisterer på, at det samtidig skal være sjovt.
Helle Mønsted Nielsen
foto. Sdb Kommune

Jeg er glad for, at han har ladet sig friste af jobbet, og jeg ser frem til samarbejdet med Lasse Kamp. Han har en solid ledererfaring og har værdier, der passer godt ind i Sønderborg Kommunes ledelsesgrundlag. Han har fokus på høj faglighed og på at skabe sammenhæng i forvaltningen og mellem politik og den daglige drift. 
Udtaler  direktør i forvaltningen, Helle Mønsted Nielsen.


Lasse Kamp er gift, og parret har to hjemmeboende børn.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar