søndag den 26. januar 2014

Er jordforbindelsen gået tabt?



BØRNETINGET: Finansminister Bjarne Corydon har banket den Socialdemokratiske gruppe og medlemmerne på plads i sagen omkring DONG salget, men med hvert slag bliver der stadig færre og færre socialdemokrater at banke på. Tilslutningen til Socialdemokratiet falder og falder og Corydon´s indflydelse i Socialdemokratiet stiger og stiger.

Og nu kommer så meldinger om at salget til Goldman Sachs Group, Inc. ikke har været ordentlig undersøgt, overfor andre indenlandske finansierings muligheder.

Bjarne og Finansministeriet har simpelthen stirret sig rigtig rigtig blinde på Goldmann Sachs løsningen. Og Bjarnes ”kumpaner” i Venstre og de Konservative er fastholder, en aftale, som hele befolkningen kan se er et fejlskud.

Kun Dansk Folkeparti´s chef Kristian Thulesen Dahl har mandsmod til at undsige aftalen, om at stemme for salget til skattely´sekspert- firmaet The Goldman Sachs Group. 



Hvor er anstændigheden  gået hen, man handler da ikke med forbrydere.


 
 

Bjarne Corydon, Foto: fotograf Stig Stasig 
Her kan du skrive under på protest listen:

NEJ TAK til statens salg af DONG til Golfman Sachs


søndag 26/1 -  8:30 har  99 867 skrevet under

tirsdag 28/1  16:oo har 177.086 skrevet under 

Tirsdag 4/2  12:00  har 198.204 skrevet under

Høringen i Finansudvalget  tirsdag eftermiddag kørte for finansminister Corydon under temaet:
Jeg kan jo ikke gøre for i andre er så dumme at ikke forstår det. Spørgerne i Finansudvalget spurgte i øst og fik svar i vest en kendt strategi på Børnetinget og som Bjarne Corydon kan til perfektion. Derefter kommer nedgøring af spørgeren i dette tilfælde tidligere kulturminister Uffe Elbæk, og ellers nedgørende  og truende tale til liste Ø. Og Jydske Vestkystens Chefredaktør  Peter Orry Jensen, er fuldstændig faldet på halen, i onsdags lederen  over for  den stupiditet  som bliver udvist af finansmister Bjarne Corydon og kalder det endog at STÅ FAST  og udråber det til en dyd, ( ikke at lytte til kritik fra højre og venstre) det er der nok ikke mange af bladets læsere der er enige i.