onsdag den 26. september 2012

Tempoet skal nok sættes noget op hvis det også skal nå at gavne Gråsten området.




Gråsten: Efter meget  lang tids pause, hører man atter fra talsmanden  for  Gråsten initiativgruppen  Peter Norman.  Der er gået over et halvt år  siden man holdt  stormøde på Landbrugsskolen, hvor der blev meldt ud, efterfølgende i Jydske Vestkysten,  at en hjemmeside efter et internt møde  den 13.3. ville komme op at stå, hvor man kunne orienterer tilmelde sig og komme med input. Hjemmesiden er der fortsat ikke, i skrivende stund, men har nu fået et navn. graastenforum.dk. Domæne   navnet blev registreret den 14 august 2012.  (er nu tilgængelig  28.9.)

Og der lægges nu  op til, efter  næsten 7 måneder, at der  dannes en forening:  Gråsten Forum, på landbrugsskole, tirsdag den 2. oktober klokken 19:00 Til den stiftende generalforsamling, har man undladt at inviterer  borgere fra Rinkenæs - underligt,  når foreningen jo også skal dække dette område efter den udsendte annonce.



Men med det tempo, man har lagt for dagen – godt  og vel et  halvt år,  for  bare at beslutte at danne en forening, kan jeg godt have mine bange anelser, om det kan virke -  så betids -, at det kan komme til at gavne og hjælpe Gråsten området, i  vores kamp for at udbygge og bevare et levende bysamfund  med butikker og offentlig service og hvad der ellers hører til, i et sammen hængende levende område. Hvor der både er godt at bo og arbejde.

Men man kan jo lade sig overraske, man har  jo før hørt om motorer, som har fået en chip tuning,  der har fået motoren til overgå sig selv. Chiptuningen  kunne  jo skabes i bestyrelsens sammensætning, som foregår på stiftelsesmødet  den 2. oktober   på  Gråsten Landbrugsskole.

Gråsten  området har brug for et fælles talerør, men det må ikke kører efter devisen: Tavshed er det bedste guld. Som det har været tilfældet i mere end et halv år.

Læs de vedtægter der vedtages på den stiftende generalforsamling her: 

http://www.graastenforum.dk/index.php/vedtaegter-for-grastenforum.html



Ingen kommentarer:

Send en kommentar