torsdag den 6. september 2012

Reklame for fjernvarme i Sildekulekrydset


GRÅSTEN: Udbygningen af fjernvarme nettet, i Gråsten kører for fulde omdrejninger. Et nyligt opsat skilt, forkynder at der nu i 2012, lægges fjernvarmerør på Brinken, Vibevej  og Rylen.

Hvor mange af beboerne, som  skal have indlagt fjernvarme  samtidig med rørene nedlægges i vejen, har jeg ikke kunnet få oplyst, men direktøren for Fjernvarmeselskabet  - Gråsten Varme A/S Peter Mikael Stærdahl oplyser,  at det ser fornuftigt ud. Danfoss, som skulle være en af hovedaftagerne på den kraftige hovedforsynings ledning,  får endnu ikke varmeforsyning fra fjernvarmen. Men der er afsat  stik til fabrikken allerede nu. På generalforsamlingen  i foråret 2012, blev det oplyst, at 55 % af beboerne i området  ved vejene  omkring  Mågevej har tilkendegivet at ville gå over til fjernvarme. Men tilkendegivelserne er jo ikke bindende, så det  er måske ret så interessant for nuværende fjervarmeaftagere, hvor høj tilslutningsprocenten reelt bliver. Da det kan få  indflydelse på prisen for fjernvarmen i 2013 for alle fjernvarmeaftagere.



Arkiv billede.








Direktøren for fjernvarmen Peter Michael Stærdahl   har  oplyst, at prisen  for udbygningen holder sig inden for budgettet.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar