lørdag den 1. september 2012

Bestyrelsesmedlem har forladt Gråsten Fjernvarmes bestyrelse.

Finn Christensen der
har forladt bestyrelsen




Af borgerjournalist Hans Peter Toft, Gråsten




GRÅSTEN: Der er næsten ubemærket sket en udskiftning i Gråsten Fjernvarmes A.m.b.A´ s bestyrelse. Det mange årige medlem Finn Christensen, har valgt at forlade bestyrelsen og er blevet erstattet af suppleant Morten Sommer. Finn Christensen, blev for godt fire måneder siden genvalgt til bestyrelsen på værkets generalforsamling den 17. april på Den gamle Kro.

Fjernvarmeselskabet - er under regi af Gråsten Varme A/S, som har identiske bestyrelse Gråsten Fjernvarme A.m.b.A, er i øjeblikket, med direktør Peter Mikael Kjer Stærdahl  i spidsen,  i gang med en større udbygning, af nettet og har for nylig taget solcellerne ved Sønderborg Landevej i brug. Om beslutningen,at forlade bestyrelsen har noget med den igangværende udbygning at gøre vides i ikke i skrivende stund, men jeg har stillet formanden Bent Hylsebeck spørgsmål omkring Finn Christensen afgang fra bestyrelsen, men ikke fået svar endnu. Formandens svar vil blive tilføjet når det foreligger.

NYT _ 5/9- Formanden for Gråsten Fjernvarme A.m.b.A  har svarret  "Finn valgte desværre at træde du af bestyrelsen, fordi et flertal i bestyrelsen valgte at placere hovedledning til Mågevejs-kvarteret i Kongevej frem for langs kysten. Finn fandt at arbejdet med etableringen af ledningen i Kongevej ville medføre væsentlig gener for butikker og trafikken, specielt rutebiltrafikken"


 Relaterede artikel:  Generalforsamling i Gråsten Fjernvarme 17. april 2012: 




På linket herunder, kan du følge med i hvor meget der produceres lige nu på Solvarme-anlægget ved Sønderborg Landevej i Gråsten:
http://www.solvarmedata.dk/side8400.html?anlaeg=22


På grafen, på siden kan man  følge  effektiviteten,
Og man kan  se at effektiviteten tilsyneladende  steg  ret kraftig,
da  et læhegnet i slutningen  uge 34  blev skåret ned til
naboejendommen mod syd.

 Her på linket kan du se produktion på solcelleanlæg opstillet i hele Danmark: http://www.solvarmedata.dk/







Ingen kommentarer:

Send en kommentar