onsdag den 8. august 2012

Endnu uvist hvornår byggeriet sættes i gang.








GRÅSTEN: Byggeriet af kontorhuset  i Gråsten, hvor Danfoss i Gråsten vil etablerer  300 kontorarbejdspladser, ved at udvide, med blandt andet  byggeri på  den  kommunale  materielgårds grund på  Ulsnæs,  ligger fortsat i dvale.

P-pladserne, som  bliver inddraget, ved byggeriet, af både kontorhus og ny produktionshal,   på den ene side af  vejen, er allerede  etableret på den modsatte vejside, ved den tidligere eksportterminal .






Hvornår byggeriet af selve kontorhuset,  går i gang, vides ikke, efter at det blev meddelt i slutningen af 2011,(sep.)  at det blev udskudt på grund af udsigten til  svage  konjunkturer,  for  Danfoss Power Elektronics  produkter på verdens markedet   med baggrund i den Europæiske  gældskrise. Det ”første spadestik” var oprindelig planlagt til oktober 2011 





Kontor- administrations - bygningen, vil  hvis byggeriet,   sættes i gang, og står færdig, have et 700 m2 stor solcelleanlæg  og kunne leve op til 2015 kravene til nybyggeri.  Arkitektfirmaet  bag byggeriet er Schmidt Hammer Lassen i Aarhus som også står for ”Borgen” i Sønderborg. Byggeriet  har en anlægs sum på cirka 85 millioner for de 6500 m2 som administrationsbygningen kommer til at rumme.

Den kommunale materielgård,
da den endnu var i drift i 2010,
siden er de kommunale aktiviteter
 flyttet til materielgården i Broager.
Så bygningen står nu reelt tom,
og er sat til salg af Sønderborg Kommune,
 men der ses dog stadig lidt kommunal
aktivitet på grunden så grunden er nok
ikke overtaget af Danfoss endnu?


Men vi venter alle spændt på det interessante byggeri, som vil give medarbejderne i huset,  en enestående udsigt over Sildekulen i Gråsten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar