mandag den 27. august 2012

Barnedåb på næsten samlebånd og lidt kvik afvikling af nadveren.


GRÅSTEN: Det var en ret så  fyldt kirke, ved gudstjenesten i går   søndag i Gråsten Slotskirke, hvilket måske skyldtes, at  der  var ikke færre en tre barnedåb. Familie og deltagere i dåben fyldte godt op i kirkerummet.  Der deltog også  en del  mindre børn i gudstjenesten, enkelt brugte pladsen foran alteret til tumleplads. Til stor  adspredelse  for kirkegængerne.

Sognepræst Jan Unold...
Ved  altergangen have organisten, så meget fart over feltet så den afsluttende  salme, som var tiltænkt  til efter altergangen,  blev ”skudt” i gang endnu  imedens  pastor Jan Unold,  var i færd med de sidste handlinger  ved ”hold 2” under altergangen, hvor også  kirkesangeren  endnu deltog, men hun nåede dog  at synge med på den sidste linje i  verset, da hun med raske skridt nåede nodestativet,  nede  ved prædikestolen .

Et ret underholdende indslag   i en fin gudstjeneste , som med tre gange barnedåb, og nadver kunne klares inden for en time, så deltagerne kunne nå  hjem,  næsten rettidigt til  frokost, da gudstjenesten først starter i Gråsten Slotskirke  klokken 11:00.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar