tirsdag den 25. december 2018

Gråsten og Carl har noget til fælles de tabte begge i sidste ende…



Da Gigthospitalet blev stjålet fra Gråsten og endte i Sønderborg og  siden skiftede navn med Dronning Margrethe den II velsignelse og  protektion.   Kong Christian den X Gigthospital i Gråsten  er nu endt i et af tårnene på det halv tomme Sygehus i Sønderborg. 

Og hvad der begyndte som en vendetta- fra Carl´s  (Holst)  imod Sønderborg, som allerede fejrede at de skulle være hjemsted for ”Det nye Akut  super hospital”  med udgydelser i regionsavisen, radio Syd  om deres egen dygtighed og fortræffelighed, når det gjaldt om at få institutioner  til Sønderborg, endte i det rene overbud – hvor Sønderborg Kommune endog tilbød jord omkring Gråsten Landbrugsskole for at få hospitalet, som de allerede mente de havde i hånden og ikke på taget. 

Men  Carl  trumfede siden hen ved at give hospitalet til Aabenraa…. Siden mistede Sønderborg Kommune hospitalet i Augustenborg også til Aabenraa. Og da Carl så senere ville gyde olie på vandene imellem ham og Sønderborg for at blive genvalgt, tilbød han – via uanstændig  pres på Gigtforeningen,   Kong Christian den X Gigthospital   fra Gråsten og efter ombygning af det tomme tårn på Sønderborg Sygehus, flytter  man det nu til Sønderborg og har meddelt det skifter navn til Gigthospital Danmark og Gråsten har med et  slag mistet 160 arbejdspladser…..  

 Til historien hører jo også, at Carl forlænge siden er fortid i Region Syddanmark  og mange skeletter er væltet ud af skabene, med Carls håndskrift, han blev siden  minister for forsvaret, en stilling han siden blev  fyret fra og blev derefter ordfører på det vigtige område ”kirke”, og  Carl har  nu meddelt at han ikke stiller op ved næste Folketingsvalg…. Så Gråsten og Carl har noget til fælles de tabte begge i sidste ende…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar