lørdag den 11. marts 2017

Mindre gæld og driftsunderskud



Mr tøjbutikken i Nygade i Gråsten indgår i selskabet 

GRÅSTEN: Konglomeratet af forretningsområder, der består af ejendomsbesiddelser, bolig og butikslokale udlejning  samt detailsalg,  i selskabet Johannes Schmidt og Michael Dreehsen ApS i Gråsten, gav i regnskabsåret 2015/16 med i start  1. oktober  2015 og afslutningen 30. september 2016, et underskud på   117 t.kr  før skat. Mod et over skud på 233 t.kr. i forrige regnskabsår . 
Ejendommen på Torvet, i Gråsten indgår også  i ejendomsporteføljen

Personale omkostningerne har holdt sig i ro. Gælden er faldet fra  godt 13 millioner til knap 11 millioner, og egenkapitalen  er faldet med 256 tusinde  til 3.35 million. Der er i regnskabsåret afhændet aktiver, bygning indkøbt til 3,036 mill. og det er dette  som primært har påvirket gælden og årets afskrivninger. 
Det er direktør, Michael Dreehsen, Gråsten, der ejer 100 procent af selskabet. Den samlede aktiv portefølje af ejendomme har en kostpris på  godt 20 millioner og de har en regnskabsmæssig værdi på  knap 13 mill. Og her i kan ligge en ”skjult”  kapital, som kan komme frem ved salg af ejendomme.   
Mr. Ejendommen  I Nygade,  og ejendommen før, hører også med til  ejendomsporteføljen i ejendomsdelen i selskabet. I ejendommens stueetage, havde NANA frisørsalon før forretningsadresse, men den har stået uudlejet siden flytningen til Borggade i 2015.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar