fredag den 28. august 2015

Hyppige indehaverskift i pizzeriaerne




El Castello i Slotsgade


GRÅSTEN: De  fire pizzeriaer i Gråsten midtby,, skifter gang på gang ejere, nogle dog  lidt oftere end andre. Rekorden har  IL Castello i Slotsgade, som  har skiftet ejer ikke færre en 12 gange siden år  2000.
 

Gråsten Pizza Restaurant i Jernbanegade
D´oro   på Torvet har skiftet 7 gange siden 1997. Pizza restauranten Jernbanegade 4 , har siden 2002 skiftet ejere 6 gange og endelig 






Pizzariaet på Borggade  som siden 1993 har 4 gange  ejerskifte.  Santo Belloni  som kaldte det Pizzaria Mama Mia havde det fra 1993  frem til 2007 i alt 14 år men siden da har det skiftet indehaver 3 gange. Hvad årsager er til de mange skift, kan der  kun gisnes om,  men  måske er konkurrencen  hård , med så mange samlet  et sted? Eller er der helt andre årsager?
Stella Pizzeria i Borggade
Ved D óro, er der endog den specialitet for tiden, at der ikke er registreret nogen indehaver, på trods af den forsat er åben. Og det er den tidligere indehaver, Amin Rachid Abszid, som ifølge CVR registret ophørt den 30 juni, som hænger  med sin kontrolrapport fra fødevare styrelsen i  indgangsdøren.  

 I pizzeriaet var der   en påsat brand tilbage i  juni 2009 hvorefter det var lukket i knap et  år  i den periode hvor Kazem Mohamad Amin Al-Shemmari drev  det.




Billede fra 2009, den 25. august,

 hvor der kom en ny rude ”butiksrude” i,

D´oro den sprang under branden.