torsdag den 13. december 2012

Gråsten Fjernvarme sænker varmeprisen med 20% for det kommende år.


Juletræet på toppen  af "varmebeholderen" på solvarmegrunden

GRÅSTEN: Fjernvarmeaftagerne i Gråsten Varmes forsyningsområde, kan se frem til en noget mindre varmeregning i  2013 i forhold til 2012. Bestyrelsen har i går besluttet at sænke kilowatt prisen fra 59,38 ører til 46,88 ører.  Samtidig bliver rum afgiften sænket med  med 1,75 kr.  pr. m2  24,25 kr.  til 22,50 kr.  Denne afgift beregnes  ud fra registreringen på ejendommen  BBR registret.





Peter Stærhdahl (arkiv)


Direktøren for selskabet, Peter Mikael Stærdahl oplyser, at det vil betyde en besparelse på omkring 2500 kroner om året for en normal standard fjervarmeaftager ifølge Dansk Fjernvarmes beregningsmodel.
En del  af prissænkningen stammer fra dobbelt  afskrivninger, som er blevet foretaget på varmeanlægget da værket blev overtaget af forbrugerne med en for høj  saldo værdi ansættelse  ifølge afgørelse i Energistyrelsen. Beløbne for en 5 års periode 2007 til 2012,  bliver nu tilbageført til forbrugerne  med en sjettedel hvert år  i de kommen seks år.  Så de nye fjernvarmeaftagere - Brinken m.v.  får også glæde af tilbagebetalingen, selvom de ikke har betalt dem. Så endnu en grund til at tilslutte sig. Beløbet som kommer tilbage til forbrugerne  er på ca 10 millioner over en 6-årig periode.







Støtteben fjernes på det nye halmfyr, som ankom til Sønderborg Landevej den 4.december

Fjernvarme forsyningen har ikke haft problemer med at  leverer nok varme til forbrugerne på trods af de noget lave temperaturer der har været herskende

Ingen kommentarer:

Send en kommentar