fredag den 14. december 2012

Kan Gråsten klare sig uden Michael i byrådet (fæll)i Sønderborg?




Michael Schlüter
GRÅSTEN: Michael Schlüter, Gråsten - stopper, som byrådsmedlem for Fælleslisten, ved næste byrådsvalg, der finder sted i november 2013. Kunne man læse i de to Sønderborg uge aviser. Han begrunder den besluttede ikke genopstillingen med at det er svært at finde tid til det hele - både egen karrierer , konens og tid til de tre børn.


Men er det nu  hele sandheden? Eller er det også fordi, han kan se skriften på væggen med hensyn til  et muligt genvalg? Og en  fortsættelse  med Aase på borgmesterposten.  Det er måske tankevækkende  at genopstillingen,  ikke blev bekendtgjort  i første omgang,  i den lokale Gråsten Avis,  men i to Sønderborg baserede ugeaviser.

Og det har været ret synligt,  for byrådsmedlem Michaels Schlüters byråds arbejde at det ikke har været det lokale engagement for Gråsten området, som har været  kendemærket.  Han har udtalt, at han ikke arbejder specielt for Gråsten i Byrådet.
Den meget længe spærrede jernbaneoverskæring ved Toldbodgade
  
Hvilket  os der også bor i området, måske oplevede på nærmeste hold, da jernbaneoverskæringen få meter fra hvor byrådsmedlemmet bor, var lukket for trafik i mange måneder, og var ved at tage livet af restaurationen på havnen. Og først en henvendelse fra  anden siden til borgmesteren og banestyrelsen satte skred i genåbningen. 
Kunst græsbanen på Årbjerg under  etablering i okt/nov (arkiv)




På det sidste  har der så været en lokal solstråle for Gråsten Boldklub, hvor det tidligere byrådsmedlem for Fælleslisten,   Mogens Hansen er formand, og  som sammen med klubben har fået et par kommunale millioner til en kunstgræsbane på Årsbjerg via et engagement af M.S. 

Men man kan ikke sige det lokale engagement har præget  byrådsarbejdet generelt i de tre første år for Michael Schlüter.

Men måske de sidste 11 måneder kan råde lidt bod på det, når han ikke  længere behøver at føle sig  så bundet,  med  udmeldingen om ikke at genopstille ved byrådsvalget i 2013 for Fælleslisten.


Fakta: 
Michael Schlüter er årgang 1966  (46 år)
og fik ved sidste Byrådsvalg (2009)  220 personlige stemmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar