fredag den 19. oktober 2012

Kun én gang om ugen i to timer.

Gråsten Banegård, hvor misbrugscentret
 i Gråsten holder til

GRÅSTEN: Misbrugscentret i Gråsten har nu kun åben en gang om ugen to timer. Det  er onsdag  fra   13.00 - 15.00  Om det er fordi der ikke findes misbrugere i Gråsten, der måske nu  er skåret ned, på tilbuddet, som det på Banegården,  vides ikke, men jeg tror det næppe. De der har indsigt i disse sager,i byen, påstår faktisk  det  er det modsat –de mener stofmisbruget er stigende.

Hvordan det så, hænger sammen  med, at Sønderborg Kommune i de næste tre år vil, køre et projekt omkring misbrug hos unge fra  13 til 23 år, hvor man vil arbejde på at spotte de unge før de ender som misbrugere.  Til formålet  vil kommunen  uddanne  nøglepersoner på ungdomsuddannelserne og i skolernes overbygninger samt SSP medarbejdere og gadeplansmedarbejdere til  at kunne foretage denne spotning, så man kan tage hånd om dem, inden det bliver for svært at vende tilbage.
Jens Thomsen leder af misbrugscentret

Jens Thomsen, der er leder af Sønderborg Kommunes misbrugscenter, oplyser, at forskellen på denne indsats og mange andre er, at kommunen vil fokusere på specifikke unge, som man er bekymrede for. - Det er ikke information til mængden, men en indsats, hvor vi – ved at inddrage alle, som kender til de unge og deres adfærd – vil gribe fat i den enkelte, som er ved at komme ud på et skråplan, siger han.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar