søndag den 25. april 2021

To firmaer i Gråsten lander kanon-regnskaber og med store overskud i deres 2020 årsrapport.

Domicil for IPNORDIC A/S i Nygade i Gråsten.


 GRÅSTEN: IPnordic A/S og   STRONGIT ApS  som har hovedadresser på henholdsvis Nygade og Slotsgade i Gråsten.

IPnordic, der sælger avancerede IP telefonløsninger, der for et par år siden blev solgt til en Hollandsk investorgruppe lander et resultat på ikke mindre end 51 millioner før skat. Efter at have forøget bruttoresultatet med 13 millioner, som alle + lidt til er landet på bundlinjen, da det er lykkedes at reducerer lønomkostninger med 1,5 million  samt forøge det financielle resultat med  godt 1 million.   

Resultatet efterskat blev på godt 41 millioner. Hvor af der forventes udbetalt i udbytte 15 millioner. Resten indgår i egenkapitalen sammen med det forventede udbetalte udbytte som herefter er på 43 millioner,  når det forventede  udbyttet er besluttet er egenkapitalen 28 millioner, den samlede gæld i selskabet er 38 millioner.

Selskabet ejes igennem, Enreach Nordics ApS . I direktionen sidder Charles Kenneth Uhd Jensen Ginnerskov , det er ham med  "Skansegården" hvor der har været så meget skriverier om nedrivningen.

Domicil  STRONGIT ApS på Slotsgade i Gråsten

 

STRONGIT ApS er en IT virksomhed, der ejes af Peter Eberle, Gråsten, med 80 procent og Hans Skytt Steffensen, Vollerup- Sønderborg med 20 procent,  igennem deres respektive holding selskaber HJERTEHØJ HOLDING ApS og EXTENDIT HOLDING ApS.   Gør  det mindst lige så godt, set i forhold til firma størrelsen i deres 2020 regnskab  og lander på knap 15 millioner i overskud før skat  efter en forøgelse af bruttoresultatet med  2,68 millioner, som også  næsten alle lander på bundlinjen sammen med et forøget afkast på 850 t. kroner fra datterselskab. Som i alt bidrager med godt 3,5 millioner til indtjeningen i selskabet. Der efter skat lander på godt  12.1 millioner hvoraf der forventes udbetalt 11,8 millioner i udbytte til de to ejere. Egenkapitaler er inklusiv det forventede udbytte 12,9 millioner, Når det foreslåede udbyttet  bliver udbetalt er egenkapitalen i selskabet 1,1 million den samlede  gæld der er  registreret under passiver er 7,4 millioner.I direktionen sidder Peter Eberle. Der derud over har siddet siden 2016 i Broager Sparekasses bestyrelse, pt - som næstformand.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar