torsdag den 22. april 2021

Hvorfor greb forvaltningen i Sønderborg Kommune ikke ind, da de fik kendskab til at Nature Energy A/S ulovligt, havde påbegyndt byggeriet af biogasanlægget på grunden ved Avntoftvej i Kværs?


Et tårn er færdig næsten da og to er bygget op i mandshøjde  bagved....

 

Sådan burde der ha´set ud på  Avntoftvej nu.

GRÅSTEN: Det er virkelig det, som mange borgere i Kværs -  Gråsten området undre sig over. Passiviteten kunne skyldes, at borgmester Erik Lauritzen personlig havde været med til at tage det første spadestik til anlægget, og hermed havde sat byggeriet i gang af det store gyllegas anlæg.

Efterfølgende, bliver denne seance bortforklaret - måske for at minimerer skaden for den socialdemokratiske borgmester. Forklaringen lyder nu, det var kun et spadestik i forbindelse med en gravetilladelse.  Det forlød der intet om, da spadestikket blev offentliggjort. Og det er måske også det medarbejderne i Sønderborg Kommune har forholdt sig ud fra, da de helt åbenlyst har udvist en nølende passivitet med at få stoppet det ulovlige byggeri.  

Borgmester Erik Lauritzen. Arkiv

De har måske tænkt, det vil Borgmesteren ikke bryde sig om, hvis vi stopper det byggeri han selv har sat i gang. Hvis tankegangen har været sådan, så har borgmester Lauritzen, været indirekte med at legitimerer deres passivitet overfor Nature Energy A/S. 

Man kan jo også spørge skal en borgmester fortage det første spadestik, for en privat virksomhed? Eller er det med til sløve forvaltnings tilsyn med den private virksomheds byggeri? Nogen spørger også, hvor ofte har borgmester Lauritzen, tidligere taget det første spadestik, hvor en bygherren der kun har haft en gravetilladelse?

 

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar