fredag den 23. april 2021

Har Venstre skiftet holdning til Biogasanlæggets placering i Kværs – NÆPPE!

 


POLITIK omkring BIOGAS: Venstre lægger sig nu i slipstrømmen på  Dansk Folkeparti  og gruppeformand Stefan Lydal´s  kritik af Biogasanlægget i Kværs. Men faktum er, Venstre var sammen med socialdemokraterne   bannerfører i gennemførelsen af det i Kværs og omegn forhadte ”Gyllegasanlæg”. Og samtlige partier i  Byrådet  minus de 3 stemmer fra Dansk Folkeparti, stemte for at placerer Biogasanlægget, der hvor nu ligger og ingen i Kværs ønsker det skal være. 

 

Så kan det godt  være Venstre nu er med på en kritik af forvaltning og borgmester. Men i bund og grund er Venstre en stor fortaler for biogasanlægget, der hvor det nu er bliver opført, ulovligt uden byggetilladelse. Ingen  i Venstre eller andre partier har løftet et øjenbryn før Dansk Folkeparti bragte det på banen. Og ingen andre partier støttede Dansk Folkeparti i Sønderborg  byråd, da det kom til den afgørende afstemning. Og tro mig, Venstre ville også have  hjulpet borgmesteren  til sit biogasanlæg uden kritik NU, hvis der ikke  lurede et kommunalvalg lige om hjørnet.


Når S-borgmesteren i denne sag prøver at gemme sig  bag alle mulige (bort) forklaringer, bekræfter kun, at han ikke kun kan grave huller. Han får Nature Energy A/S på banen, for at få dem til at tage skylden. Selvom det er borgmesteren og hans forvaltning som har ladet det køre. Han siger nu det kun var en gravetilladelse. Og det er helt normalt at Borgmesteren  gaver de første  huller, hos private firmaer,  på en  gavetilladelse og så videre. Will  Er uns  für dumm verkaufen ? …  siger mange borgere  i Kværs?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar